1-10-2024 dinsdag 1 oktober 2024

Leerlingen Het College halen één van de hoogste examencijfers van Nederland

dinsdag 1 oktober 2024

Onlangs zijn de landelijke examencijfers gepubliceerd. Het College is enorm trots te kunnen vermelden dat hun vwo-ers het afgelopen centraal schriftelijk eindexamen met een gemiddelde van 7,1 als één van de beste hebben gemaakt van heel Nederland! Het examencijfer van alle vakken samen hoort tot de 1% beste scholen van Nederland. Een geweldige prestatie!

Vorig schooljaar hoorden 75% van de vakken tot de 25% beste van Nederland. Een derde hiervan behoort zelfs al drie jaar tot de 25% beste scholen van Nederland. Voor de helft van de vakken hoort Het College zelfs bij de 10% beste van Nederland!


De school is onwijs trots op dit resultaat. Het is bijzonder mooi om te zien dat de leerlingen het zo goed doen. Samen met de medewerkers zet de school zich dagelijks in om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het vervolgonderwijs. Naast het halen van mooie resultaten, is er daarbij veel aandacht voor het welbevinden van de leerlingen en het behouden van een positieve sfeer op school. Uiteraard blijft de school zich onverminderd inzetten voor mooie resultaten in 2025 (en de jaren daarna). 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers