27-8-2024 dinsdag 27 augustus 2024

Nieuwe Agora-vleugel feestelijk geopend op Raayland

dinsdag 27 augustus 2024

Na een periode van plannen, verbouwen en verhuizen was het gisteren eindelijk zover: het nieuwe onderkomen voor het groeiende Agora-onderwijs is klaar voor gebruik. In het bijzijn van diverse bouwpartners, wethouders en medewerkers van het Raayland werd deze vleugel feestelijk geopend.

Het afgelopen bouwproject heeft een verandering gebracht dat essentieel is voor de school. Raayland heeft een prachtig vernieuwd gebouw met extra lokalen, een efficiëntere indeling en een mooie, duurzame personeelskamer gekregen. Het vernieuwde gebouw is bestemd voor Agora. Dit is maatwerkonderwijs waarin de leervraag van elke leerling centraal staat.

In het bijzijn van wethouders Martin Leenders en Wim de Schryver hebben Loes Hanssen (Teamleider Agora) en Bas van Rooijen (Rector) het lintje doorgeknipt en mochten alle aanwezigen een kijkje nemen. Aansluitend was er een heerlijke barbecue om de opening van het nieuwe schooljaar te vieren.
Bas van Rooijen: “Wij hadden dit niet gekund zonder ons bouwteam en de gemeente. Ik ben deze partijen ontzettend dankbaar. Ons bouwteam bestaande uit lokale partijen als: Venterra,   Driessen Architectuur, Bouwbedrijf Teunissen, Raedts, Van Tilburg Energie Design,  Keijsers Martens Installatietechniek, en Kim & Co Interieurs hebben op tijd gebouwd binnen de financiële planning. De gemeente heeft echt heel goed met ons meegedacht en waren essentieel in de ondersteuning. Op naar de laatste fase en dat is ons technieklandschap, we hopen die in het voorjaar 2025 af te ronden”.

 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers